Δελτίο Τύπου ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής

Posted: 02/04/2014 in ανακοινώσεις

Για μια ακόμη φορά τα καθεστωτικά ΜΜΕ  έκαναν την «δουλειά»  τους  ως υποτακτικοί του συστήματος . Αυτή την φορά μάλιστα θυμήθηκαν, ότι υπάρχει και η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ , που τεχνηέντως δεν την συμπεριλαμβάνουν στους καλεσμένους των πολιτικών πάνελ .  Ενώ καλά-καλά δεν ξέρουν να τον προφέρουν (βλ. Βάιος Σύρρος στο Star  που αναφέρεται  «στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ) μας «θυμήθηκαν»,  προκειμένου να  προσάψουν την πρόκληση επεισοδίων  κατά της «απαγορευμένη» πορεία στις  1/4/2014.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  για άλλη μια φορά στάθηκε όρθια  απέναντι , ενάντια και συγκρουόμενη.

Είμαστε και θα είμαστε απέναντι στις δυνάμεις καταστολής , στην κυβέρνηση και την Ε.Ε, που δεν απαγορεύουν μόνο τις συγκεντρώσεις , αλλά ουσιαστικά σκοπό έχουν με το νέο μνημόνιο ,να απαγορεύσουν την ζωή , την εργασία και την  αξιοπρέπεια όλων μας.

Δρούμε ενάντια  στο καπιταλιστικό σύστημα, που προτάσσει  την δουλική υποταγή και τις εντελώς δουλικές συνθήκες εργασίας  σ’ αυτό, με ενοικιαζόμενους ή διαθέσιμους  εργαζόμενους  λες και είναι τροτέζες στο πορνείο τους.

Όσα συστημικά «παπαγαλάκια» επιχειρούν να μας  αμαυρώσουν, καταλήγουν να γελοιοποιούνται ως γλίτσες κι υποτακτικοί του συστήματος.

Οι διώξεις εκπαιδευτικών, εργατών, δημοσιογράφων, φοιτητών και γενικότερα αγωνιστών που ανήκουν στο χώρο μας, είναι μία απόδειξη ότι μας φοβούνται. Η καθημερινή πάλη κι εναντίωσή μας είναι μία απόδειξη ότι δεν τους φοβόμαστε!

Για μας ο μόνος δρόμος είναι: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΠΑΛΗ !

Θα μας έχουν πάντα απέναντί τους, οργανωμένα, συντεταγμένα κι αδιαπραγμάτευτα, διότι δεν θέλουμε να διαπραγματευτούμε ούτε να διαχειριστούμε  το άδικο αλλά να το ανατρέψουμε!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s